četrtek, 4. november 2010

Kdo je v resnici Marjan Mikuž?

Bivši gostilničar,bivši mesar, bivši lastnik igralnice, bivši lastnik tovarne nogavic, bivši lastnik tv, bivši gradbinec in nepremičninar; povsod je pustil za sabo razdejanje, prevarane, ogloljufane in oškodovane ljudi. S prevaro je mnoge oškodoval - policija ne ukrepa, ker je njihov tajni policijski sodelavec.




2 komentarja:

  1. Ne sekiraj se, čez 5 let boš že doma :D!

    OdgovoriIzbriši
  2. Danes v Primorskih novicah

    Uprava Luke Koper želi prodati objekt Luka v Sežani, ki ga je Časarjeva uprava za 1,95 milijona evrov kupila od novogoriškega posrednika Premik-Net v lasti ( poštenjaka-op.avtorja) Marjana Mikuža????
    Luno si je že v devetdesetih letih kot zabaviščni in igralniški center zamislil nekdanji direktor Hita Danilo Kovačič. Vizijo je skušalo uresničiti podjetje Itecom, ki pa je zabredlo v težave. Zaradi dolgov občini in drugim upnikom je sodišče odredilo prodajo Lune. Po nekaj poskusih jo je za približno 500.000 evrov kupil največji upnik Kraški zidar, zaradi dolga pa je manjši delež dobila tudi občina. Naslednji v verigi lastnikov je bil Premik-net ( poštenjaka-op.avtorja)Marjana Mikuža.
    Novogoriški nepremičninar je stavbo in dvorišče kmalu zatem preprodal Luki Koper, seveda za precej več, kot je zanju odštel. Koliko pa je poštenjak odštel za podrtijo Luna???

    OdgovoriIzbriši