četrtek, 4. november 2010

Marjan Mikuž ni ogoljufal samo družine Prijatelj: ZBIRAMO VSE, KI JIH JE MIKUŽ OGOLJUFAL, ZA VLOŽITEV SKUPNE TOŽBE.

MIKUŽA DANES VARUJE POLICIJA BOLJE KOT G. PAHORJA, ČEPRAV JE BIL RAVNO S STRANI POLICIJE ŽE LANSKO LETO SPOZNAN ZA STORILCA ŠTEVILNIH HUDIH KAZNIVIH DEJANJ, ZA KATERE MU GROZI ZAPORNA KAZEN NAD DESET LET. POLICIJA JE PODALA KAZENSKE OVADBE A SE ŽE LETO IN POL NE DOGAJA NIČ. PO PODPISU POGODBE S POLICIJO 5.1. 2010 JE PODAL LAŽNO OVADBO ZAME IN POLICIJA GA OD TAKRAT  SMATRA ZA SVOJEGA. Kaj že pravi Kresalova: "Pred zakonom smo vsi enaki!"
Marjan Mikuž

Primorske novice SO BILE EDEN OD REDKIH MEDIJEV, KI JE NA ZAČETKU KOREKTNO PISAL O ZREŽIRANI AFERI, A JE TO NOVINARSKO HIŠO KMALU PREPROSTO KUPIL PETER DEHLE, NOV LASTNIK SPLOŠNE PLOVBE.

Članek objavljen v Primorskih novicah jasno nakazuje, da nismo osamljen primer, ki jih je Marjan Mikuž ogoljufal. G. Mikuž je kot tajni policijski sodelavec zaščiten. To pa ne spremeni dejstva, da je storilec mnogih hudih kaznivih dejanj, ki jih policija ne preganja po uradni dolžnosti. Dolguje mnogim fizičnim osebam, bankam in različnim pravnim osebam; on osebno ali njegova podjetja, skupaj preko 6.5 mio€.

Policija je ponudila Marjanu Mikužu sodelovanje po šestih mesecih, ko ga je že spoznala za krivca pri mnogih hudih kaznivih dejanjih.Za nekatere ga je že začela sodno preganjati, vendar je pregone po uradni dolžnosti takoj po podpisu ustavila. Tako je storilec kaznivih dejanj, za katere je predvidena kazen tudi  10 let, pod zaščito in lahko pod zaščito policije in pod fizičnim varstvom policije mirno ponavlja svoje vzorce.
Z mano v zaporu je oseba, ki ji na račun Marjana Mikuža zgubil hišo in je sedaj on v zaporu, ne resnični krivec. Sodnica je ponavljala, da smo pred zakonom vsi enaki, vendar sta tu dva jasna primera, ko je tat zunaj pod policijskim varstvom in žrtev v zaporu.

Ker "več glav več ve" smo se odločili pripraviti skupinsko tožbo zoper Marjana Mikuža in njegova podjetja. Že pred časom se nam je javilo ogromno oškodovancev, nekateri so ostali tudi brez hiše! Policija je v tem primeru na strani kriminala!

Tako vas pozivamo, da bodite pogumni in se nam javite na
email:
aleksandra964@gmail.com,
telefonsko št.:
041758011,
naslov:
Aleksandra Prijatelj,
Orlek 14,
6210 Sežana.

Verjamemo, da bomo lažje zmagali skupaj.

8 komentarjev:

  1. Razkrivanje podatkov, ki naj bi kazali, da je Marjan Mikuž kriminalec, je samo poskus odvračanja pozornosti od početja in sramotnih rabot Srečka Prijatelja. Da ni samo Prijatelj kriminalec, pa se že dolgo ve! Zato upam, da bodo naši organi počistili to sodrgo in da začnemo znova.
    Prav rad bi se podpisal, vendar je v tej državi postalo nevarno, huje, kot v Južni Ameriki...

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma ne, mi smo bolj podobni Kitajski, kjer partija ščiti novodobne tajkune, ostale pa stlači v zapor. Ma lepo vas prosim,smo prava banana republika, kjer lovijo muhe, konji pa se pridno pasejo.
    P.S. samo za Katarinco - e viva komunismo e la liberta

    OdgovoriIzbriši
  3. Tega ne verjamem in je najbrž napisano napačno:

    "vendar je pregone po uradni dolžnosti takoj po podpisu ustavila"

    OdgovoriIzbriši
  4. ZAKAJ KRESAKOVA NE ZAPRE BAVČARJA KI JE UNIČIL VSO PRIMORSKO GOSPODARSTVO?ZAKAJ JE NA PROSTOSTI NJENA MAMA KI JE SEDAJ ŠE DOMNEVNO UKRADLA 300 OOO€ ZAKAJ ONA LAHKO VSAK MESEC DA SVOJEMU PRIJATELJU IZ PRORAČUNA NEZAKONITO 50 OOO€ - NAJEMNINA PROSTOROV ZA SLO POLICIJO- ..... ZAKAJ KRESALOVA VOZI SLUŽBENI AVTO KI DRVI SKORAJ 200KM/H PO CESTAH ,ČE SMO VSI ENAKI PRED ZAKONOM ZAKAJ HILDA TOLŠAK NE ODGOVARJA naj odgovorim,ker je gradila bivšemu direktorju policije,pa tudi marsikateremu sedanjemu blizu Kresalke

    OdgovoriIzbriši
  5. Nedavno sem na tvojem blogu objavil SVOJ komentar:

    “Menim, da si se zgubil v času in prostoru ….”

    katerega si ti, “moderator bloga”, pridno in urno izbrisal.

    Glede na to, da je bistvo sodelovanja na blogih v tem, da vzpostavimo razpravo ali izmenjujemo mnenja ter dajemo komentarje in nasvete na posamezne tematske sklope, pa si s tem svojim ravnanjem samo še dodatno potrdil moje mnenje glede vsebine, ki jo objavljaš.

    Dejansko je “moderator”, ta blog ustvaril zaradi lastne promocije s ciljem ustvarjanja ali pridobivanja zaupanja in verodostojnosti, ter sprejema mnenja, nasvete in komentarje samo istomišljenikom.

    Na žalost ti ponovno podajam isti komentar:

    “MENIM, DA SI SE ZGUBIL V ČASU IN PROSTORU”

    OdgovoriIzbriši
  6. Mislim da je potrebno lucky blogerju dati čas, da se ukvarja s svojim blogom in ga ne živcirati. Potrebn je razumeti da možakar nima prav veliko početi in tako da če kakšen komentar zbriše, vsaj enih 5 min preživi v delu in se ne sekira. Pustimo blogerja naj dela.

    OdgovoriIzbriši
  7. Se strinjam, vendar če lucky bloger ne pozna osnove, potem ga je potrebno teh naučiti.Vsekakor pa podpiram njegov blog in sicer v smislu, da s tem ubija svoj dolgčas ter se tako intelektualno nadgrajuje.

    OdgovoriIzbriši
  8. Seveda sam ni nedolžen je pa res,da je ta država skupaj s pravosodjem na ravni banana republik.Vlada in njena falanga si je prilastila vse institute za isključno zaščito sebe in svojih.

    OdgovoriIzbriši