nedelja, 21. november 2010

Pismo J. Janši



Spoštovani kolega Janez Janša!

Glede na tvojo zadnjo izjavo za nujnost predčasnih volitev ti moram izreči vso podporo.

To kar se dogaja sedaj je nedopustno in skrajni čas je, da se nekaj stori. Upam, da si mislil resno s predčasnimi volitvami!
Pahor je enostavno izgubil kompas in verjamem, da tudi sam ne ve več kaj dela.

Drugi mandat sem že poslanec v DZ-u  in tudi prej sem bil opozicijski poslanec a nikoli ni bilo z vaše strani zasledovanja, niste izvajali prisluhov, vdirali v stanovanja, policija ni streljala na hišnih preiskavah in niste zapirali poslancev ker so govorili resnico, niste jih krivično obsojali na naročenih sodnih postopkih ...
Vse to se je zgodilo meni ,dogaja se tebi in celo svoje poslance maltretirajo.
To ni več demokracija, to je že diktatura.

Nič se pa ne zgodi Golobiču, ki  laže vsak dan bolj, nič se ne zgodi Kresalovi, ki lahko dela kar hoče. Gradi na obali, kjer drugi ne morejo, ker je to kmetijsko zemljišče, dovoli mami, da krade kar iz proračuna ,deli denar iz proračuna svojim prijateljem pod pretvezo najemnine in dovoli si odkrito prikrivati kriminal - primer Baričevič ... in še bi lahko našteval a je brez smisla.

Živimo v državi,  kjer mediji ne smejo pisati čisto nič kar ni pregledano, to so mi na mojem režimskem sojenju zatrjevali številni novinarji.

Najbolj pa me žalosti dejstvo, da so si za dosego svojih ciljev podredili celo sodstvo, policijo in sedaj si bodo še tožilstvo kot zgleda.
Ljudje nimajo možnosti  do dostojnega življenja, tudi če redno delajo ni možnosti za preživetje. Mladi si ne smejo sami pomagati z dodatnim delom do študija in bolni nimajo pravice do zdravja, če ne plačajo. Socialno ogroženih je vedno več in več.

Ustavi to agonijo. Samo ti lahko to storiš sedaj in takoj, kajti jutri bo prepozno.
Ta človek je tako vase zagledan, da ne ve več kaj dela, vprašanje je, če je sploh opravilno sposoben, kajti ko ga človek gleda na momente zelo nenormalno deluje. Mogoče so za to krive kake čudne substance, ki jih mogoče uživa, ne vem!
Predčasne volitve so torej nujno dejanje.


Lep pozdrav in oprosti, ker se takole obračam nate, preprosto moral sem!

Prijatelj Srečko
Poslanec DZ-RS z nezakonito odvzeto pravico do dela

6 komentarjev:

  1. Svetnik se je oglasil...

    OdgovoriIzbriši
  2. Spet mešaš hruške in jabolka....

    OdgovoriIzbriši
  3. Dej dej Prijatelj...Vsi te zelo dobro poznamo...Umiri se malo...

    OdgovoriIzbriši
  4. Žalostno toda resnično!

    OdgovoriIzbriši
  5. Dajmo malo ugibat

    Danes bi na predčasnih volitvah SDS dobila 35%, če pa misli Pahor vztrajati do konca pa 40%. Zraste tudi nova stranka Z. Jankoviča, ki pobere glasove LDS in ZARES (8%), SNS 7%.

    OdgovoriIzbriši