četrtek, 4. november 2010

SPLOŠNA PLOVBA - PRAVI RAZLOG ZA PRIPRTJE: 4. DEL: Odgovor Kosove komisije,

KOSU SO PRIREZALI PERJE TUDI ZATO KER JE SMEL JAVNO OBELODANITI TO SVINJARIJO O SPLOŠNI  PLOVBI. SODNIH PREGONOV NE BO, KER SI JE PREVEČ POMEMBNEŽEV UMAZALO ROKE Z NEČEDNIMI POSLI.

1 komentar:

  1. Kaj naj človek objaviš tukajle, ko je pa ja jasno, da je vsak mejl in klik kontroliran?! Isti trenutek kot bom zadevo oddal bo že zabeležen naslov! A to g. Prijatelj veš, se tega zavedaš?
    In mi vsi vemo, da živimo kjer živimo...v daleč nepravni državi. V božji materi živimo, kdor to lahko razume.O kakšni pravni državi nima nobenega smisla niti govoriti! Vprašanje je le in to veliko vprašanje kako so lahko sploh SLO spustili kot tako v EU?! KK ali Zalar lahko ponavlja v nedogled (kar seveda tudi bo), da smo pred zakonom enaki, saj vlečejo le extra koristi in nenormalne koristi. Vedno bolj je tudi jasno...a bilo je že od samega začetka, da premier položaja ne obvlada. Vladajo drugi on ne in pika! On je tukaj le zaradi tujine (EU) in snemanja TV vložkov za javnost. Seveda tudi njegov ego kakor ego njegovih kolegov tega ne bo nikoli priznal. Raje bodo to državo dol potopili in riskirali, da jih povsem obubožani in ponižani narod na koncu žive linča. KAj so nardili iz te Slovenije, nekoč cvetoče in obetajoče dežele?
    Ti Prijatelj pa si namočil lovke preveč blizu te mafije. Lepo bi bil zadržan in delal kot pošten državlja...seveda za zelo nizek standard...pa se ti to ne bi nikoli zgodilo. Mafija vemo kako obračuna s svojimi člani, če kateremu le ta stopi na žulj! Mafija ne pozna ljubezni niti odpuščanja!
    Živimo v mafijski državi. Vlada nam Mafija! In upam, da se nekega dne odpre 'Vezuv' ljudstva in jih odplakne v samo vrelo žrelo. Pika! Amen!

    OdgovoriIzbriši